Zutphen Politie zoekt getuigen na aanrijding

donderdag 23 november 2017

Zutphen - Een ogenschijnlijk eenvoudige aanrijding liep woensdagmiddag 22 november volledig uit de hand. Er ontstond een vechtpartij, waarna de politie zeven mensen aanhield voor openlijke geweldpleging. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of misschien gefilmd.

Rond 15.16 uur reed een auto achteruit tegen een andere auto aan. Dit gebeurde op een parkeerplaats aan de Polsbroek in Zutphen. Beide bestuurders van de auto stapten uit. De sfeer sloeg al gauw om en er ontstond een vechtpartij. Er verzamelde steeds meer personen rondom het incident en er werd veel geroepen en geschreeuwd.  De politie is met meerdere eenheden ter plaatste gegaan en heeft in totaal 6 mannen en één vrouw in de leeftijd van 16 tot 57 jaar uit Zutphen aangehouden.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

2017539734 SP

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hall | 112 alarmeringen Hall | Goedkoop Tanken in Hall | Supermarkten in Hall | Weerbericht Hall