Verdachte aangehouden na steekpartij

vrijdag 8 april 2016

Beekbergen - De politie heeft vrijdagavond 8 april na een uitgebreide zoekactie een verdachte van een steekpartij in Beekbergen aangehouden. Eerder op de avond kwam een melding binnen dat een man was neergestoken bij een woning aan de Schalterdalweg.

De verdachte vluchtte te voet. De politie is meteen met meerdere auto's in de buurt gaan zoeken. Ook werd de helikopter ingezet. Vanuit de helikopter werd de verdachte gezien bij de snelweg A50. Het verkeer moest daarom tijdelijk langzamer rijden. 

In de buurt van de snelweg is de verdachte aangehouden door agenten. Daarbij is ook een politiehond ingezet. De verdachte is een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

Het slachtoffer is een man, een bewoner van de Schalterdalweg in Beekbergen. Hij is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is op dit moment stabiel.

 

 

 

Vrijdagavond is er bij de woning sporenonderzoek gedaan. Uit de melding komt naar voren dat de verdachte mogelijk betrapt is bij een inbraak, de politie doet onderzoek om de aanleiding voor de steekpartij te achterhalen. De verdachte zal daarom worden verhoord. 

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben in Beekbergen dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben. Heeft u nog niet met de politie hierover gesproken? Bel dan om uw informatie te delen, de politie is bereikbaar via 0900-8844. Of maak gebruik van het online meldformulier. Wilt u uw informatie anoniem doorgeven, bel dat met M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Via de website van Meld Misdaad Anoniem kunt u ook anoniem gebruik maken van een online meldformulier. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hall | 112 alarmeringen Hall | Goedkoop Tanken in Hall | Supermarkten in Hall | Weerbericht Hall